Haaklessen en cursussen 

Onze haaklessen 

Wij geven haaklessen en cursussen voor mensen met en zonder haak ervaringBij voorkeur geven wij de lessen 1 op 1 zodat u maximaal rendement uit de lessen haalt. Uiteraard is haken in groepsverband mogelijk wij raden u dan aan om aan te schuiven bij de haak maar in  of om een vriend/vriendin uit te nodigen voor de les *  over het algemeen word er minder snel geleerd als men in groepsverband les volgt. 

* als u iemand mee neemt voor de lessen word er verwacht dat diegene of een losse les betaald of ook een lespakket bij ons afneemt. 


De lessen vinden momenteel plaats op de dinsdag ,woensdag, donderdag tussen 9 en half 12 is en na 19:30 's avonds. Op andere dagen geef ik alleen na 19:30 les.


Heeft u altijd al willen leren haken ? Maar heeft u geen idee waar u moet beginnen.  Of wilt u graag uzelf verder ontwikkelen in het haken.

Dan biedt ik de oplossing voor u.


Ik bied u de mogelijkheid om de kunst van het haken te leren in de vorm van een cursus of een losse les :

- U leert haken vanaf de aller eerste stap of we kijken samen naar wat u al kunt op haakgebied

- U leert patronen lezen

-U leert over verschillende materialen

- De haak cursus is 5x 2 uur 
- Tijdens de les maak ik aantekeningen passend bij uw les. Deze ontvangt u via de email of via een Whatsapp bericht als u dit prettig vind 
  

Tijdens de eerste les krijgt u  - 1 mapje met cursus stencils over afkortingen en uitleg over het lezen van patronen delen hiervan bespreken we tijdens de lessen. Passend bij uw project.

In de eerste les bespreken wij wat u leuk vind om te  gaan maken en begeleid ik u graag in uw keuze (ik pas de keuze aan op het haakniveau/ leerproces. Denk alvast voor u start met uw les na over wat u leuk lijkt om te maken en neem voorbeelden mee (let op als u pinterest foto's heeft is het fijn als u deze inclusief link of website heeft zodat ik kan achter halen waar de foto vandaan komt) 
De eerste les krijgt u van ons altijd als 6de les gratis terug. Omdat er in deze les altijd vooral gekeken word naar wat er mogelijk is en vooral kennis word gemaakt.

Uiteraard worden alle lessen gegeven onder het genot van een kopje koffie/thee en iets lekkers


De kosten voor deze cursus zijn voor 5 lessen in totaal €65,-
U kunt bij ons een goede haaknaald aanschaffen en er is Katoen garen te koop bij ons 


Wilt u liever een losse les volgen dat kan , 

1 losse les exclusief garens is €15,- dat is voor 2 uur een losse les van 1 uur is €10

Cursus dagen zijn in overleg.


Locatie van de cursus is :

De Goudenregenstraat 15 in Enkhuizen, Mocht u om prive redenen liever een cursus aan huis volgen is dit ook mogelijk wij vragen dan binnen een straal van 15km vanaf ons adres een vergoeding voor de reiskosten van 2,5 euro per keer.

Voor meer informatie kunt u bellen naar :0683058328 (bereikbaar tussen 9:00- 22:00 )
Als een les niet door kan gaan om wat voor reden dan ook . En u meld dit bij ons uiterlijk 24 uur voor de afspraak gepland staat worden er geen kosten in rekening gebracht. Als u de afspraak afzegt binnen 24 uur dan moeten wij helaas 1 les inrekening  brengen. 

 Bij niet beantwoorden van een oproep spreek dan de voicemail in of stuur een berichtje via whatsapp met uw vraag dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug 

Of u kunt een email sturen naar : madeliefjeshaakwinkel@hotmail.com