Haakproject kussensloop

Haak maar in ! 

De haak maar in waar je al je handwerk hobby's kan showen aan andere creatieve mensen. 
Waarbij het niet uitmaakt wie je bent en wat je doet maar om dat wat je interesseert en dat wat je blij maakt. 
Wat ons verbind is de creativiteit .En het leren van elkaar


Iedere dinsdag en donderdag van 09:30- 11:30 uitgezonderd schoolvakanties

Ben jij ook een creatieve duizendpoot en vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en te laten zien wat jij kan op handwerk gebied dan ben je bij de haak maar in helemaal op je plek.  
Tijdens de  Haak maar in kan je gezellig komen haken ,maar ook andere handwerk hobby's zijn van harte welkom de interesses liggen breed bij de inloop.

Iedereen is welkom het maakt niet uit wie je bent en waar je vandaan komt dus ook voor de moeders met kinderen ze zijn van harte welkom er zijn voldoende speel mogelijkheden. 

De Haak maar in vind steeds plaats op een andere datum en tijdstip die bekend word gemaakt via de website en via onze verschillende sociale kanalen (facebook, instagram, whatsapp)  als u het wilt kan u toegevoegd worden aan een bericht lijst dan blijft u uptodate bij eventuele wijzigingen.

Er is altijd koffie en thee gratis aanwezig en er word altijd voor een koekje of een gebakje gezorgd Bij gebakjes word er een kleine vergoeding gevraagd van 2 euro P.P. (dit is uiteraard geheel vrijblijvend u bent niet verplicht iets lekkers te nemen ) 

Voor de haak maar in kunt u een strippenkaart afnemen van €25,- voor 5 keer (deze strippenkaart is ook te gebruiken voor losse haaklessen van 1 uur.

Heeft u geen strippenkaart en wilt u per keer los mee doen aan de haak maar in dan zijn de kosten hiervan €7,50 per keer. 
 
Het is gewenst dat u zich aanmeld voor de Haak maar in dit kan telefonisch op 0683058328 zowel met een telefoontje of een berichtje via whatsapp of sms , Via de email of in ons boekingssysteem.
Als er geen boekingen zijn besteden wij deze tijd voor andere zakelijke doeleinden vandaar dat aanmelden gewenst is.

Kinderen mogen mee genomen worden naar de Haak maar in . Als zij deelnemen aan de groepsactiviteit  Dan betalen zij ook een strip per keer ,of het bedrag van losse deelname. 
Als uw kind niet deelneemt aan de activiteit maar alleen gezellig komt spelen dan betaald u alleen voor drinken € 0,75 per beker limonade.

Seizoensgebonden zal ik tijdens de Haak maar in ook activiteiten aanbieden waaraan u kunt deelnemen hieraan zijn kosten verbonden die bekend worden gemaakt en ook hierin bent u vrij van deelname. 

Ik zorg soms voor de mogelijkheid tot lekkere sap of een frisje met mooi weer dit zal per deelnemer 1 consumptie zijn. Daarbuiten betaald u €0.75 per glas (kosten dekkend ) 

Materialen die u mee brengt hoeven niet van Madeliefjes Haakwinkel afkomstig te zijn. 
U kunt wel Haak gerelateerde materialen aanschaffen bij Madeliefjes Haakwinkel mocht u iets nodig hebben of nog geen materialen hebben.  Zo lang onze voorraad strekt.

Nodig vooral iemand uit voor de haak maar in dat is gezellig en zo vergroot je de groep. De groep zal steeds anders zijn doordat wij veel klanten hebben met wisseldiensten.

Bent u ergens allergisch voor dan doen wij ons best ook voor u iets lekkers te regelen laat ons dan weten wat u wel mag eten of drinken. 

In overleg met de haak maar in deelnemers zal ik soms de haak maar in op een buiten locatie organiseren. Ik kijk dan of dit mogelijk is en in geval van een locatie buiten de deur zijn de consumpties voor uw eigenrekening. 

Wat voorop staat bij de haak maar in is de gezelligheid ,op de 2de plaats creativiteit.
Maar boven al vindt ik het belangrijk dat alle deelnemers zich welkom voelen en daarom vragen wij u om vooral mensen te vertellen van onze haak maar in. 

De bedoeling is dat de Haak maar in kan uitgroeien tot een mooi Maatschappelijk project waarin mensen elkaar leren kennen of gewoon even uit de dagelijkse drukte van de dag kunnen zijn en even kunnen genieten van hun hobby zonder dat er van alles gedaan moet worden. Zie de haak maar in daarom als een mogelijkheid om ook sociale contacten aan te gaan en misschien wel creatieve vriendschappen voor het leven te ontmoeten. Het is ook mogelijk om de Haak maar in aan te vragen op locatie , Denk aan een verzorgingstehuis of een maatschappelijke centrum locatie. Het organiseren van activiteiten voor mensen met afstand tot sociaal contact of mogelijkheden om naar een locatie toe te gaan zien wij als een eer. 
Hierover zijn dan prijsafspraken te maken, ik heb in het verleden zelf in de zorg gewerkt en ben er van op de hoogte dat de budgetten daarom klein zijn voor activiteiten.